Близнаците Тео и Тони 4 години живеат во мрак, бабата должи половина милион денари за струја

СПОДЕЛУВАЈ
Ние можеме.
Ние сакаме.
Подај рака за спас.
Двете близначиња Тео и Тони живеат во мрак 4 години, напуштени од своите родители а бабата е немоќна да го реши проблемот сама. Не плашете се од големата сума зошто вашето срце е поголемо од било која цифра. Почнуваме со масовна организација на плаќање на долг од 524.427,00 денари.
Денес ми се јави позната личност, јас ја познавам лично, но истата не сакаше да го објавам името во јавност. Скромноста е доблест.” Вели, Мери јас за почеток ќе уплатам 10.000 денара а за понатаму ќе се вклучам со поголема сума. Јас ним а Бог на мене.”
Повелете сметка и да уплаќаме кој колку можеме. Тагнувајте политичари и од власта и од опозицијата. Направете добро дело да внесеме светлина во домот на близначињата.
Во цел на дознаката пишете: за кориснички број 002150080
Уплата на сметка на ЕВН.
Апел на Мери Николова на ФБ

Total
0
Shares
Поврзани објави