ФОТО : Хаос на Клинички нема паркинг?

Фотографијата е само илустрација на хаосот кој со години никој па ни новиот министер не успеа да го реши. Ниту монтажни гаражи се направија ниту посебен режим на сообраќај се воведе ,а гужвата секојдневно се поголема.

Најмногу страдаат пациентите кои во и така енормно загаденото Скопје ги вдишуваат и овие издувни гасови од колоните автомобили затнати низ уличките околу Клиниките.

Но има и такви за кои секогаш има место и се недопирливи па и вака ќе се паркираат да блокираат влез на итна помош , на пациенти.

Total
0
Shares
Поврзани објави