ФОТО: Протест пред суд , Правда за жртвите од Смилковско езеро

Денеска пред Основниот суд 1 во Скопје се одржа граѓански протест – Правда за жртвите од Смилковско езеро !
од протестот беа испратени пораки и тоа “Никогаш заборавени !Правда за Филип Славковски, Александар Наќевски, Цветанчо Ацковски, Кире Тричковски и Борче Стевковски!”

Total
0
Shares
Поврзани објави