ВИДЕО: Тетка живее со внук и 80 годишна мајка под отворено небо

-Ги молам сите хумани граѓани да ми помогнат во време кога дождот ми го урна покривот и го поплави домот. Чувам неподвижна мајка и дете без родители. Се ми е уништено во домот, замолувам добрите луѓе да ми помогнат, или финансиски, или со материјали – со солзи во очите вели Иванка Трендафиловска.
Единствено ја плаши дождот. И зимата што доаѓа. Во нејзиниот дом одамна никој не запеал. Да се надеваме дека хуманите граѓани нема да дозволат плачот и тагата да ја победат радоста и песната.
(повеќе во видеото)

Оливер Арсовски
ДОНАТОРСКА СМЕТКА ВО БАНКА
Централна кооперативна банка Скопје
Иванка Трендафиловска сметка
320-500023699603

тектот и видеото се сопственост на порталот: aberdzija.com

Total
0
Shares
Поврзани објави