ВИДЕО: Весна Петрушевска- Кампања за македноскиот јазик

По објавата на Игор Џамбазов како реакција и пародија дека македонскиот јазик постои иако бугарската страна го негира и актерката Весна Петрушевска се придружи на кампањата.

Кампања за македонскиот јазик дека постои🤘🇲🇰колегата @igordzambazov е предвесник на овој проект.Приклучете се!

https://www.facebook.com/bejbimama/videos/10221338969282495/
Total
0
Shares

USJE
Поврзани објави