Зоки “Фаци” го најде синот на Роџер здрав и жив

Зоки “Фаци” познат водител , шоумен и менаџер е човекот кој го најде Давид , синот на Зоран Роџер. Момчето било најдено во Катланово кад ебил да се прошета во мир и тишина.

Утринава кога негови блиски не можеле да го најдат пуштија апел за помош. Се јави и татко му од Австралија кој исто таа побара помош. По апелот за помош да се пронајде Давид синот на Зоран Роџер, се крена цело Скопје да го бара.

Зоки Фаци кој има семејна куќа во Катланово и добро го познава теренот кога го видел апелот и тој се обидел да го бара момчето и успеа да го пронајде здрав и жив.

Кристина Мачкиќ

Total
0
Shares
Поврзани објави