Моторџија си поиграл со полицајци и видеото го објавил на ТикТок

Моторџија си пограл со сообраќајната полиција, а видеото го објавил на социјалната мрежа за млади „Тик-ток“.

На видеото, споделено оф корисникот потпишан како „Тринмор Алити“ се гледа како моторџијата на знакот за застанување од полиција, прво подзастанува, поминува преку двајца полицајци и бега со голема брзина.

„Правење млади мајмуни од полицајци. Тоа е кога ќе имаш неспособен министер како Оливер. Тринмор Алити, така е потпишан дечково, кој се спрдачи со полицајците. Кажете му на Оли нека не се троши на камери, народов со свои камери снима комедии со МВР, пишува корисникот кој го сподели видеото на „Фејсбук“.

Total
0
Shares

USJE
Поврзани објави